[Cabinet Individual de Psihologie “Cercel Ileana” ]
Acasă » Articole » CUPLU » CUPLU

Cum se cuceresc barbatii?

Cum se cuceresc barbatii?

 

De obicei, ne bazam  pe atuurile cu care natura ne-a inzestrat: frumusete, originalitate, creativitate, inteligenta… sau recurgem la retusari, imbunatatiri, devenim proriile noastre creatoare de imagine… Analizam ce tip de barbat ne dorim si ne "adaptam”, chiar cu riscul "pierderii” identitatii de sine.

Metodele de a cuceri un bărbat sunt nenumarate si depind de inventivitatea şi istetimea noastra.

Pentru aceasta, este util sa ne cunoastem punctele forte sau slabe, propriile intentii, dorinte, nevoi. Este indicat ca strategiile sa fie concepute in functie de scopul propus, de intentia noastra. Daca il dorim doar pentru ca vrem sa ne demonstram ca (mai) suntem atragatoare, ne putem baza pe faptul ca barbatii sunt vizuali. Bazandu-ne pe legile atractiei fizice, incercam sa ii atragem privirea, folosind o imagine vie, impregnata de o propria senzualitate. Odata atrasa privirea, ii poti capta si atentia. Trebuie sa fim atente pentru ca exista riscul de a atrage acelasi tip de partener din trecut. Gandurile, ideile, credintele unei femei vis-a-vis de ea ca persoana si de barbati pot juca un rol important in proiectia extrerioara a atractiei fizice.

„O femeie care simte ca are farmec, il va avea si in realitate”, spunea Claire Rayner.
Increderea in fortele proprii joaca un rol semnificativ! Daca o femeie are increderea in ea (ca femeie), nu este absolut obligatoriu ca ea sa arate superb, important este ca ea sa fie constienta de atuurile ei si sa stie sa le foloseasca in scop propriu; in lipsa acestei increderi, frumusetea nu ii este de mare folos.

Din punctul de vedere al barbatului, o femeie sexy poate fi o femeie care se simte multumita de ea, relaxata, care este constienta de atractia pe care o exercita in jurul ei, dezinhibata sexual, in acord cu propria ei sexualitate, fara a fi jenata de nevoile ei sexuale, care raspandeste in jurul ei un aer de incredere in fortele proprii.

Sa nu uitam ca barbatilor le place ideea conform careia ei sunt cei care culeg, ii flateaza ca sunt alesi, insa sunt foarte incantati de sentimentul ca ei au fost cei care au avut ultimul cuvant in jocul atractiei. Ei sunt vanatorii, nu prada.

Acestea sunt doar cateva dintre premisele cu care poti "porni” pe drumul cuceririi celui pe care il doresti sa fie alaturi de tine. Ai incredere in tine si rezultatele pozitive vor aparea ca prin farmec! 

Categorie: CUPLU | Adăugat de: Ileana (2013-08-05)
Vizualizări: 277 | Tag-uri: cuplu barbati cucerire incredere in | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: