[Cabinet Individual de Psihologie “Cercel Ileana” ]

Sunt psiholog clinician specialist, codul 1306, atribuit de Colegiul Psihologilor din România în anul 2006.  Până în prezent am desfăşurat peste 2500 de şedinţe cu copii, dar şi cu adulţi, printre care se enumeră:

- logopedie– copii și adulți cu accidente vasculare cerebrale

- consiliere individuală şi de grup, inclusiv în vederea renunţării la fumat sau altor dependențe

- terapie cognitiv - comportamentală pentru tulburări afective, anxioase (atacuri de panică, depresie), disociative, de personalitate, somatoforme, sexuale, de comportament alimentar, somn, adaptare, AVC-uri,

- terapie de cuplu/familie, tulburări de dinamică sexuală

- terapii individuale şi de grup pentru îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, de relaţionare cu cei din jur, creşterea încrederii în forţele proprii, autocunoaștere, dezvoltarea unei atitudini pozitive față de sine și de ceilalți, exprimarea adecvată a emoțiilor, învățarea limbajului nonverbal, etc.

- terapii specifice  (ABA, PECS, TEACCH) pentru recuperarea copiilor cu autism, sindrom Asperger, ADHD/ADD, sindrom Down, tulburări de comportament, de dezvoltare, alimentare, de eliminare, etc.

- artterapie, ludoterapie, terapie ocupaţională, terapie prin arte combinate, stimulare cognitivă, stimulare senzorială

- terapie de suport (pacienți și aparținători) în diverse boli cardiovasculare, digestive, renale, cancer, diabet, demențe, etc.

- consiliere vocaţională

- consiliere şi orientare profesională

- mediere şcolară

În anul 2011 am organizat şi susţinut două conferinţe împreună cu Universitatea "Valahia” Târgovişte şi DGASPC Dâmboviţa despre problematica copiilor cu tulburări din spectrul autist şi ADHD/ADD.

În ultimul an, pe lângă activitatea sus menţionată în Bucureşti şi Dâmboviţa, amdesfășurat peste 1500 de ședințe  de consiliere,  evaluare vocaţională, orientare profesională, identificarea unui loc de muncă finalizată cu angajarea unor beneficiari, susţinerea post angajare - etape cadru în dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, de autonomie şi dezvoltare socio-profesională, în sensul „împlinirii vocaţiei personale”.

Ileana Cercel

Telefon: 0724545599
Email: ileana.cercel15@gmail.com